background pattern

Lancering Techniekroute app is een feit

Het moment is daar: de Techniekroute app is te downloaden in de Appstore en Playstore.

Het moment is daar: de Techniekroute app is te downloaden in de Appstore en Playstore. Een belangrijk en spannend moment in het ontwikkelproces. Met alle betrokken mensen en organisaties is de route voor het eerst met publiek getest.


Afgelopen week was het in de ochtend de beurt aan leerlingen van het C.T. Stork College.

 

In de middag hebben onderwijsprofessionals van ROC van Twente, het C.T. Stork College, SMEOT en Techniekhuis Twente de route ervaren. In het Muziekcafé van Metropool is samen met deze onderwijsinstellingen, de gemeente Hengelo, Techniekmuseum Oyfo, Hengelo Promotie en Gamelab Oost gesproken over hoe dit eerste prototype door te ontwikkelen naar een duurzaam concept voor de toekomst.

 

Wil je de app ook testen?

Op de route tussen Centraal station Hengelo en ROC van Twente hangen drie scancodes.
Download de app, scan de codes op de route en krijg toegang tot een 3D-wereldkaart met Stork-producties verspreid over de hele wereld, innovaties op de bouwplaats van vandaag de dag en tot een raceauto waarin techniek en vakopleidingen samenkomen.

De Techniekroute app is nog een Bètaversie en zal de komende tijd verder doorontwikkeld worden. Deel je feedback via: feedback@techniekroutehengelo.nl