background pattern

GameLab Oost bouwt mee aan de Techniekroute app

Om te ontdekken hoe de beleving van de Techniekroute app en het gebruik van augmented reality nog sterker kan werkt GameLab Oost mee aan het doorontwikkelen van de applicatie.

Om te ontdekken hoe de beleving van de Techniekroute app en het gebruik van augmented reality nog sterker kan werkt GameLab Oost mee aan het doorontwikkelen van de applicatie. De Techniekroute moet een unieke en meeslepende ervaring gaan worden voor de gebruikers van de app.

 

GameLab Oost is een stichting die sturing geeft aan de uitwerking van serious games. Zij werken in een combinatie van opdrachtgever, het bedrijfsleven en onderwijs. Voor de Techniekroute is een team van zes studenten vanuit verschillende opleidingen en scholen samengesteld. De groep bestaat uit game developers, game designers, een 3D artiest en een sound designer.

GameLab Oost en TriMotion ondersteunen de groep met expertise vanuit het werkveld en geven kaders voor de opdracht. De groep heeft als doel om een meeslepende, interactieve en educatieve AR-ervaring te ontwikkelen die over de makers van de toekomst gaat. In de aankomende maanden gaan ze hier mee aan de slag.

 

De Techniekroute is bedoeld om een inkijkje te geven in de wereld van de techniek, maar ook om studenten uit de techniek een kans te geven om te laten zien wat ze allemaal kunnen maken. De samenwerking met GameLab Oost biedt mooie kansen om studenten vanuit de digitale techniek te betrekken bij de ontwikkeling van de Techniekroute app, en deze naar een nieuw niveau te brengen. Eind januari worden de resultaten gepresenteerd.